Moderne woonvisie, traditionele waarden

Geen 13 in een dozijn makelaar, maar fullservice en gedreven door onze passie voor de aankoop, verkoop, huur en verhuur van huizen en BOG in Epe en omgeving.

Mede door onze rijke historie staan ethiek en vertrouwen bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven in transparante en persoonlijke dienstverlening. We doen niet aan onderonsjes met andere makelaars, maar zijn ervan overtuigd dat kennis, aandacht en eerlijk advies op de lange termijn altijd de grootste meerwaarde hebben.

Sinds 1961 actief

Persoonlijke aandacht

Eerlijk en adequaat

Woon- en BOG-specialist

half-circle

Samen aan de slag

Teamwork met onze klanten, dát maakt ons sterk

Goed samenwerken met onze klanten is voor ons al tientallen jaren de sleutel tot succes. Dat betekent niet dat we van u verwachten dat u zelf actief uw huis gaat verkopen, maar wel dat u dezelfde betrokkenheid toont als wij dat doen. Alleen zo kunnen we in iedere fase snel schakelen en zijn we samen maximaal slagvaardig in een concurrerende markt.  

Kennis, betrouwbaarheid en kwaliteit

Waarmee kunnen wij helpen?

Verkoop

Aankoop

Taxatie

BOG

Verhuur

Zoekopdracht

Bekijk onze diensten

9.3

Aankoop

Op basis van 7 beoordelingen in de afgelopen 2 jaar

9.4

Verkoop

Op basis van 16 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden.

Ons verhaal

Al 60 jaar liefde en passie voor wonen op de Veluwe

Naamdrager van ons kantoor is makelaar en taxateur Kedo Buitenkamp. Kedo begon in 1974 te werken in het kantoor dat zijn vader in 1961 in Epe oprichtte. Vier jaar later, in 1978, werd hij officieel beëdigd als makelaar. Inmiddels is Kedo al geruime tijd samen met zijn vrouw Gerda eigenaar van Makelaarskantoor Buitenkamp en begeleiden zij klanten al 43 jaar als NVM-makelaar met veel passie en kennis bij het aan- en verkoopproces. Daarbij worden zij ondersteund door kandidaat-makelaar Piet Jan Berkhoff en assistent-makelaar Ashley van Olst.

Wij zijn een fullservice kantoor en houden ons echt bezig met dat wat wij het liefst doen: klanten zo goed mogelijk helpen bij de aan- en verkoop van hun woning. Dat doen we een moderne blik op de woningmarkt, maar met belangrijke traditionele waarden als hard werken, betrouwbare dienstverlening en persoonlijk contact.

Onze werkwijze sinds 1961

Betrokken. Geduldig. Transparant.

U bent met belangrijke financiële stappen bezig. Dan heeft u behoefte aan een betrokken makelaar die de tijd neemt om zijn plannen duidelijk uit te leggen, samen met u een doordachte aan- of verkoopstrategie uitstippelt en altijd transparant is over de beslissingen die genomen worden. Dát is de werkwijze van Makelaarskantoor Buitenkamp, sinds 1961.

“U bent met belangrijke financiële stappen bezig. Dan is er geen ruimte voor arrogantie en gemakzucht.”

U heeft maar één belang: een succesvolle verkoop of aankoop van uw huis. Dan zoekt u een ervaren makelaar die u daar persoonlijk bij begeleidt en de tijd neemt om het traject met u te bespreken.

Kedo Buitenkamp

Contact

Het team van Buitenkamp Makelaardij

NVM Makelaar

Kedo Buitenkamp

0578 612 552 info@makelaardijbuitenkamp.nl

Kandidaat-makelaar

Piet Jan Berkhoff

0578 612 552 info@makelaardijbuitenkamp.nl

Administratief medewerker

Gerda Buitenkamp

0578 612 552 info@makelaardijbuitenkamp.nl