Huis verkopen

Samen verkopen
we uw huis

Een succesvolle verkoop vraagt om een betrokken makelaar die veel activiteit in de markt ontplooit, maar zijn werkwijze en keuzes altijd goed bespreekt met de verkoper. Goed verkopen is goed samenwerken.

Contact opnemen

Voor veel mensen is het verkopen van het huis een emotioneel beladen beslissing. Daarom vinden wij het belangrijk om onze verkopende klanten meteen het gevoel te geven dat wij persoonlijk betrokken zijn bij het proces. Hoe we dat doen? Door u mee te nemen in iedere fase en u te begeleiden naar de juiste beslissing.

Actieve verkoop

Persoonlijke begeleiding

Eerlijk en adequaat advies

Kennis van de lokale markt

half-circle

Kennis in Epe

Er is niemand die de lokale huizenmarkt beter kent dan wij

Makelaarskantoor Buitenkamp is al ruim 60 jaar dé makelaar in Epe en omstreken. Dat betekent niet alleen dat we bijna alle woningen in de regio goed kennen, door ons grote netwerk van collega makelaars en potentiële kopers zorgen wij ervoor dat uw huis de aandacht krijgt die het verdient. Wat dat voor u betekent? De beste verkoopprijs met de voorwaarden die het meest aansluiten bij wat u voor ogen heeft.

Stap 1

Kennismaking & intake

Als het tijdens de kennismaking klikt en we samen de verkoopopdracht in gang zetten, starten we direct met de verkoopstrategie en adviseren we u over de markt en mogelijke prijsstelling. We betrekken u graag bij het kiezen van de foto’s en de juiste presentatietekst.

Stap 2

Informatieverstrekking & presentatie

Als verkopende partij bent u juridisch verplicht om alle informatie te verstrekken over de status van uw woning. Als die informatie compleet is, kunnen we alle documenten klaarmaken en uw huis via onze (digitale) kanalen actief verspreiden. Ook dat doen we samen.

Stap 3

De bezichtigingen

We vinden het erg belangrijk om de kijkmomenten voor kopers goed af te stemmen op uw agenda, zodat u zo min mogelijk hinder ervaart. Tijdens het bezichtigen proberen we de serieus geïnteresseerden er meteen uit te pikken. Ogen verraden alles. Na de bezichtigingen evalueren we altijd samen het resultaat.

Stap 4

De onderhandeling

Als er serieus geïnteresseerden zijn, proberen we er altijd eerst in een normale onderhandeling uit te komen. Mocht de interesse dusdanig groot zijn, kunnen we snel schakelen en eventueel de procedure wijzigen naar een inschrijving. Altijd in goed overleg met u.

Stap 5

De afronding

De schriftelijke afwerking, het opmaken van de koopovereenkomst en de overdracht bij de notaris. Daarbij letten we goed op een juiste juridische afhandeling. En mocht er na de overdracht nog iets zijn, een geschil of ander probleem, dan blijven we uw adviseur.

De werkwijze van Buitenkamp

Eén team om uw huis te verkopen

In een overspannen en overhaaste markt nemen wij graag de tijd voor u. Wij vinden: een huis verkopen doen we 100% samen. Dat betekent niet dat we van u verwachten dat u zelf de fotografie van uw huis moet verzorgen, maar wel dat we gedurende het hele traject intensief contact kunnen houden. Alleen zo kunnen we samen snel knopen doorhakken en het beste verkoopresultaat behalen.

We verkopen uw huis altijd met een succesvolle combinatie van traditionele waarden en een moderne blik op de woningmarkt. Een goed verhaal vertellen is daarbij belangrijk, maar goed luisteren is misschien nog wel belangrijker. Heeft u al een huis gekocht en wilt u snel verkopen? Of gaat u liever voor meer zekerheid dan het hoogste bod? Samen bedenken we een strategie die u een succesvolle verkoop oplevert.

Huis verkopen?

Makelaarskantoor Buitenkamp weet wat uw huis waard is.

Ik wil een waardebepaling

Wat onze klanten zeggen

Burg. van Walsemlaan 43 te Epe

Zeer prettig samengewerkt met Piet Jan Berkhoff.

Hij heeft prachtige foto's gemaakt, heeft goed onderhandeld en had alle tijd om details met mij door te nemen.

Hij was er echt bij betrokken, ondanks dat jullie het druk hebben. Een goed compliment voor hem is hierbij op zijn plaats.

Wisselseweg 46 te Epe - cijfer: 10!

Dit is het 5de huis wat we met makelaardij Buitenkamp ver-/ aan-kopen. Dat feit alleen al spreekt voor zichzelf!

Wisselseweg 24 - cijfer: 9,8

Een makelaar die er echt voor jou is als klant. Beste makelaar van Epe, en ik ken er veel. Hij haalt het maximale eruit en is eerlijk tegen verkopers, het biedingsproces is vlot verlopen!

Oranjeweg 65 - cijfer: 9,3

Het contact verliep erg plezierig. Gelukkig niet schreeuwerig naar de allerhoogste prijs willen, toch redelijk blijven. Bij eventueel gerezen problemen een snelle oplossing vinden. Prettig in de omgang, thuis of op kantoor, ook de ondersteuning van mensen op kantoor was plezierig!

Prins Hendrikweg 33 - cijfer: 9,5

Makelaarskantoor Buitenkamp is zeer deskundig, heel goed overleg !!
Geen 8 tot 5 mentaliteit, klant is koning.

Allen zeer vriendelijk, wij denken dat mede door hun jarenlange ervaring de begeleiding en service een dikke 10 verdiend !!

Burg. van der Feltzlaan 2 - cijfer: 10

"Zeker een aanrader, goede communicatie, duidelijk, vriendelijk en meedenkend.

Makelaardij Buitenkamp bedankt!"

9.4

Verkoop

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de beoordelingen van de afgelopen 12 maanden.

half-circle