Huis verkopen

Samen verkopen
we uw huis

Een succesvolle verkoop vraagt om een betrokken makelaar die veel activiteit in de markt ontplooit, maar zijn werkwijze en keuzes altijd goed bespreekt met de verkoper. Goed verkopen is goed samenwerken.

Contact opnemen

Voor veel mensen is het verkopen van het huis een emotioneel beladen beslissing. Daarom vinden wij het belangrijk om onze verkopende klanten meteen het gevoel te geven dat wij persoonlijk betrokken zijn bij het proces. Hoe we dat doen? Door u mee te nemen in iedere fase en u te begeleiden naar de juiste beslissing.

Actieve verkoop

Persoonlijke begeleiding

Eerlijk en adequaat advies

Kennis van de lokale markt

half-circle

Kennis in Epe

Er is niemand die de lokale huizenmarkt beter kent dan wij

Makelaarskantoor Buitenkamp is al ruim 60 jaar dé makelaar in Epe en omstreken. Dat betekent niet alleen dat we bijna alle woningen in de regio goed kennen, door ons grote netwerk van collega makelaars en potentiële kopers zorgen wij ervoor dat uw huis de aandacht krijgt die het verdient. Wat dat voor u betekent? De beste verkoopprijs met de voorwaarden die het meest aansluiten bij wat u voor ogen heeft.

Stap 1

Kennismaking & intake

Als het tijdens de kennismaking klikt en we samen de verkoopopdracht in gang zetten, starten we direct met de verkoopstrategie en adviseren we u over de markt en mogelijke prijsstelling. We betrekken u graag bij het kiezen van de foto’s en de juiste presentatietekst.

Stap 2

Informatieverstrekking & presentatie

Als verkopende partij bent u juridisch verplicht om alle informatie te verstrekken over de status van uw woning. Als die informatie compleet is, kunnen we alle documenten klaarmaken en uw huis via onze (digitale) kanalen actief verspreiden. Ook dat doen we samen.

Stap 3

De bezichtigingen

We vinden het erg belangrijk om de kijkmomenten voor kopers goed af te stemmen op uw agenda, zodat u zo min mogelijk hinder ervaart. Tijdens het bezichtigen proberen we de serieus geïnteresseerden er meteen uit te pikken. Ogen verraden alles. Na de bezichtigingen evalueren we altijd samen het resultaat.

Stap 4

De onderhandeling

Als er serieus geïnteresseerden zijn, proberen we er altijd eerst in een normale onderhandeling uit te komen. Mocht de interesse dusdanig groot zijn, kunnen we snel schakelen en eventueel de procedure wijzigen naar een inschrijving. Altijd in goed overleg met u.

Stap 5

De afronding

De schriftelijke afwerking, het opmaken van de koopovereenkomst en de overdracht bij de notaris. Daarbij letten we goed op een juiste juridische afhandeling. En mocht er na de overdracht nog iets zijn, een geschil of ander probleem, dan blijven we uw adviseur.

De werkwijze van Buitenkamp

Eén team om uw huis te verkopen

In een overspannen en overhaaste markt nemen wij graag de tijd voor u. Wij vinden: een huis verkopen doen we 100% samen. Dat betekent niet dat we van u verwachten dat u zelf de fotografie van uw huis moet verzorgen, maar wel dat we gedurende het hele traject intensief contact kunnen houden. Alleen zo kunnen we samen snel knopen doorhakken en het beste verkoopresultaat behalen.

We verkopen uw huis altijd met een succesvolle combinatie van traditionele waarden en een moderne blik op de woningmarkt. Een goed verhaal vertellen is daarbij belangrijk, maar goed luisteren is misschien nog wel belangrijker. Heeft u al een huis gekocht en wilt u snel verkopen? Of gaat u liever voor meer zekerheid dan het hoogste bod? Samen bedenken we een strategie die u een succesvolle verkoop oplevert.

Huis verkopen?

Makelaarskantoor Buitenkamp weet wat uw huis waard is.

Ik wil een waardebepaling

Wat onze klanten zeggen

Burg. van der Feltzlaan 2

"Zeker een aanrader, goede communicatie, duidelijk, vriendelijk en meedenkend.

Makelaardij Buitenkamp bedankt!"

Schaverenseweg 3

"Deze makelaar heeft uitstekende kennis van het gebied en de lokale markt waardoor hij potentiële kopers ook goed kan informeren over zaken die niet perse over het huis gaan. Hierdoor krijgen mensen van buiten de omgeving ook een goed beeld van de regio. In deze hectische tijd werden de bezichtigingen efficiënt ingepland en ook tijdens het traject van de daadwerkelijke verkoop zijn wij altijd snel en deskundig geholpen. Kortom, een prettige ervaring en wij zouden Makelaarskantoor Buitenkamp zeker aanraden!"

Koeweg 17-07

"De contacten met de makelaar waren uitstekend, ook de communicatie met het kantoorpersoneel was prima, niets anders dan lof voor Buitenkamp makelaardij."

Dr. Jan van Breemenlaan 1

"Het contact is vanaf de eerste afspraak zeer goed en prettig verlopen. De makelaar straalt een grote deskundigheid uit en die hij ook daadwerkelijk bezit. Ook naar kandidaat kopers toe weet hij op een rustige wijze de mensen op hun gemak te stellen en ze op een goede manier te informeren, maar ook te adviseren waar ze rekening mee moeten houden. En vooral wat ons erg opviel dat was dat je altijd teruggebeld wordt en dat is een prettige ervaring dat bij vele andere kantoren niet het geval is. Een uitstekende ervaring!"

Grintgroeveweg 3

“Correcte zakelijke manier van optreden. Tijdig informeren en het op de hoogte houden van de resultaten van een bezoek van een belangstellende mogelijke koper. Goed luisteren wat wij als verkoper willen en prima overleg hierover.“

9.2

Verkoop

Voor dit gemiddelde nemen we enkel de 29 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

half-circle