Taxatie

Wat is uw woning of pand waard?

Onze professionele taxateurs helpen u met een formele taxatie die door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd.

Afspraak maken

Een taxatie is vaak noodzaak en er zit vaak ook de nodige spoed achter. Buitenkamp Makelaardij komt dezelfde week nog bij u langs voor een afspraak in uw huis en levert binnen enkele werkdagen een volwaardig taxatierapport conform de richtlijnen van de NRVT en het NWWI.

Ruim 60 jaar ervaring

Integere taxateurs

Kennis van de lokale markt

Conform NRVT en NWWI

half-circle

Valide en betrouwbaar

Een taxatie als weerspiegeling van de markt

Heeft u de formele marktwaarde van uw woning nodig voor het regelen van uw financiering? Of moet u noodgedwongen verkopen door een scheiding of overlijden? Wat uw situatie ook is, wij komen snel bij u langs voor een afspraak en laten u altijd duidelijk zien hoe een taxatierapport tot stand komt.

Taxaties geprofessionaliseerd

Een nieuw taxatiemodel sinds 1 oktober 2021

Sinds 1 oktober 2021 worden taxaties uitgewerkt in een nieuw rapport. Dit rapport gaat veel uitgebreider in op de bouwkundige aspecten van een woning en is beter leesbaar voor het NWWI, dat de rapporten kritisch controleert en valideert. Ook worden de verwachte onderhoudskosten op de langere termijn beter in beeld gebracht en krijgt het energiezuinige karakter van de woning meer aandacht.

Dit betekent vooral dat een taxatie maatwerk is en niet alleen veel kennis van onroerend goed vraagt van de taxateur, maar ook van de buurt of wijk waar het huis of pand staat. Niet langer is een taxatierapport een invuloefening die binnen een uur kan worden afgerond, maar is het een professionele opdracht waar kennis en expertise vereist zijn. Buitenkamp Makelaardij helpt u graag met een waarheidsgetrouw en marktconform taxatierapport.

Taxatie nodig?

Buitenkamp Makelaardij staat voor u klaar!

Afspraak maken