BOG

Dé vastgoedspecialist in Epe en omstreken

Als officieel gecertificeerd BOG-specialist in Epe helpen wij u bij de aankoop, verkoop, huur, verhuur en taxatie van bedrijfsonroerend goed.

Contact opnemen

Wilt u graag uw bestaande pand verkopen of verhuren?
Buitenkamp Makelaardij is dé BOG-specialist in Epe en omgeving en kent de lokale vastgoedmarkt als geen ander.

Gecertificeerd BOG-specialist

Ruim 60 jaar ervaring

Kennis van de lokale markt

Vastgoedadvies

half-circle

Koop, verkoop, huur en verhuur

Buitenkamp is uw BOG-partner

We beschikken zelf over een ruim aanbod bedrijfsonroerend goed, maar kijken ook altijd naar andere mogelijkheden in de regio die aansluiten bij uw situatie. Net als bij een woontraject vinden we: het kopen, verkopen, huren en verhuren van bedrijfsonroerend goed doen we samen. Daarom starten we altijd samen met een grondige intake, houden we tijdens de zoektocht intensief contact en staan we u bij tijdens bezichtigingen en onderhandelingen.

BOG-service van A tot Z

De woon- en bedrijfsmakelaar met BOG-certificering

Er zijn behoorlijk wat makelaars die zeggen bedrijfsonroerend goed aan te bieden. Daar zijn geen juridische restricties aan verbonden. Naast dat Buitenkamp Makelaardij verreweg de meeste ervaring heeft met de aan- en verkoop van bedrijfspanden, zijn wij ook de enige makelaar in Epe en omstreken die de juiste papieren heeft om deskundige BOG-dienstverlening aan te bieden. En dat merkt u.

We bieden BOG-service van A tot Z. Zoekopdrachten, aan- en verkoopondersteuning, huur- en verhuurondersteuning én officiële taxaties. Dat doen we voor allerlei verschillende typen vastgoed. Van kantoor- en winkelruimtes tot grotere opslag- en productiehallen. En altijd conform de betrouwbare werkwijze die u van ons gewend bent: persoonlijke betrokken, transparante communicatie en eerlijk advies.

BOG-advies nodig?

Buitenkamp Makelaardij staat voor u klaar!

Afspraak maken