Huis kopen

Samen vinden we uw droomhuis op de Veluwe

Samen staan we sterker. Als u zich vooral focust op hoe en waar u het liefst wilt wonen, gebruiken wij onze kennis om u zo goed mogelijk te adviseren.

Contact opnemen

Succes bij aankoop heeft alles te maken met verwachtingen. Zoekt u een partner die uw gehele zoektocht uit handen neemt of wilt u een ervaren adviseur die meegaat naar de bezichtiging? Wij adviseren wat u het beste kunt bieden en onder welke voorwaarden.

Bovenop de lokale markt

Eerlijke en adequaat advies

Samen bezichtigen

Het beste bod en voorwaarden

half-circle

Eerlijk en betrouwbaar

Aankoopadvies dat nét een stapje verder gaat

Kopers ervaren hevige concurrentie op de markt. Regelmatig zien we dan ook dat er onnodig grote risico’s worden genomen. Wij vinden het vooral belangrijk dat u niet alleen in de eerste maanden na de aankoop gelukkig bent, maar ook over 5 of 10 jaar. Daarom brengen we uw woonwens goed in kaart, kijken we kritisch mee tijdens de bezichtiging en houden we het hoofd koel tijdens het bieden.

Stap 1

Intake

Zoekt u een partner die uw gehele zoektocht uit handen neemt of wilt u graag een adviseur die u bijstaat met aankoopbegeleiding bij de huizen die u zelf heeft gevonden? Alleen als de verwachtingen helder zijn, kunnen we goed van dienst zijn.

Stap 2

De zoekopdracht

Om grondig voor u te kunnen zoeken is een uitgebreide analyse van uw woonwensen erg belangrijk. Dankzij onze contacten met andere makelaars en kennis van de gemeentelijke plannen kunnen we u vaak veel meer vertellen dan de verkopende partij weggeeft.

Stap 3

De bezichtigingen

Doordat wij al vele huizen hebben bekeken en de gebreken die horen bij het bouwjaar goed kennen, kunnen we u tijdens de bezichtiging goed ondersteunen met het bouwtechnische deel. Zo kunt u rustig rondkijken en écht vertrouwen op uw gevoel.

Stap 4

Het biedproces

Een goed bod uitbrengen betekent niet altijd dat u het allerhoogste bod op tafel legt. Samen kijken we goed naar wat de verkoper graag wil en wat u bereid bent te betalen. Zo brengen we een evenwichtig bod uit waar u 100% achter staat. Nu en over 5 jaar.

Stap 5

De afronding

Is uw bod geaccepteerd? Dan is het tijd om samen de koopakte te tekenen. Daarbij checken wij altijd goed alle voorwaarden en controleren we de juridische juistheid van de overeenkomst. Zijn alle voorwaardelijke termijnen verlopen en is de datum van overdracht aangebroken dan gaan wij mee naar de oplevering en de notaris!

Betrokken. Actief. Transparant.

Slagvaardige aankoopbegeleiding sinds 1961

De aankoop van een nieuw huis is een spannende en onzekere periode. Sommige kopers zijn al even bezig voor ze een aankoopmakelaar inschakelen, anderen zoeken meteen hulp bij hun zoektocht. Wat uw situatie ook is, u heeft behoefte aan een betrokken makelaar die de tijd neemt om zijn plannen duidelijk uit te leggen en altijd transparant is over de beslissingen die genomen worden.

Daarbij is de sleutel tot succes in onze ogen altijd goed teamwork. Met onze kennis en ervaring denken we heel goed te kunnen inschatten waar u naar op zoek bent, maar als u vervolgens niet duidelijk aangeeft hoe ver u wilt gaan om het huis te kunnen kopen, kunnen we nooit 100% slagkrachtig zijn. Wij geven volledige toewijding aan uw aankoopopdracht, maar dat verwachten we ook van u.

Wat onze klanten zeggen

Wisselseweg 46 te Epe - cijfer: 10!

Dit is het 5de huis wat we met makelaardij Buitenkamp ver-/ aan-kopen. Dat feit alleen al spreekt voor zichzelf!

Wisselseweg 24 - cijfer: 9,8

Een makelaar die er echt voor jou is als klant. Beste makelaar van Epe, en ik ken er veel. Hij haalt het maximale eruit en is eerlijk tegen verkopers, het biedingsproces is vlot verlopen!

Prins Hendrikweg 33 - cijfer: 9,5

Makelaarskantoor Buitenkamp is zeer deskundig, heel goed overleg !!
Geen 8 tot 5 mentaliteit, klant is koning.

Allen zeer vriendelijk, wij denken dat mede door hun jarenlange ervaring de begeleiding en service een dikke 10 verdiend !!

Oranjeweg 65 - cijfer: 9,3

Het contact verliep erg plezierig. Gelukkig niet schreeuwerig naar de allerhoogste prijs willen, toch redelijk blijven. Bij eventueel gerezen problemen een snelle oplossing vinden. Prettig in de omgang, thuis of op kantoor, ook de ondersteuning van mensen op kantoor was plezierig!

Burg. van der Feltzlaan 2 - cijfer: 10

"Zeker een aanrader, goede communicatie, duidelijk, vriendelijk en meedenkend.

Makelaardij Buitenkamp bedankt!"

9.3

Aankoop

Voor dit gemiddelde nemen we enkel de 29 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

half-circle