Epe

Marktplein 16

€ 100 p/m excl btw

119 m2
Winkelruimte

Omschrijving

MARKTPLEIN 16 TE EPE LET OP: De genoemde huurprijs betreft een symbolische huurprijs! De daadwerkelijke huurprijs zal in overleg bepaald worden en is afhankelijk van de huurperiode en de invulling van de winkelruimte. Winkelruimte in hartje centrum Epe! In het karakteristieke Epe, op de mooie en toeristische Veluwe, is deze in winkelcentrum De Marktwand gelegen winkelruimte beschikbaar voor de verhuur met een…

Volledige omschrijving

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Prijs € 100 p/m
 • Bouwjaar 2016
Meer kenmerken bekijken
Buitenkamp Makelaardij

Heb je vragen of wil je even binnenkijken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt bijvoorbeeld een bezichtiging plannen of meer informatie ontvangen.

Bel met 0578-612552

Media & plattegrond

  Omschrijving

  MARKTPLEIN 16 TE EPE

  LET OP: De genoemde huurprijs betreft een symbolische huurprijs! De daadwerkelijke huurprijs zal in overleg bepaald worden en is afhankelijk van de huurperiode en de invulling van de winkelruimte.

  Winkelruimte in hartje centrum Epe!

  In het karakteristieke Epe, op de mooie en toeristische Veluwe, is deze in winkelcentrum De Marktwand gelegen winkelruimte beschikbaar voor de verhuur met een oppervlakte van ca. 119m² BVO op de begane grond, de huurtermijn is in overleg te bepalen. Dit nieuwe winkelhart van Epe is fris, compact, gezellig en kwalitatief hoogwaardig.

  De Marktwand vormt een bronpunt van het winkelcentrum. In De Marktwand zijn onder andere gevestigd een Kik Textiel, Dekamarkt, Kuyt Mode, Bloemsierkunst Maarten, Bakkerij Van der Wal Jolink, Kwalitaria en een kantoor van Univé.

  De te bepalen huurprijs voor deze prachtige winkelruimte is exclusief BTW en servicekosten. Voor starters en/of gegadigden die een inbreidingslocatie zoeken de ultieme mogelijkheid om zonder langlopende verplichtingen en hoge investeringskosten een winkel te beginnen op een uitstekende A-locatie in Epe!

  Locatie:

  Epe, gekend en geliefd op De Veluwe.

  De gemeente Epe bestaat uit de vier dorpen Epe, Vaassen, Emst en Oene en een flink aantal kleine buurtschappen, omringd door de bossen en heide van natuurgebied de Veluwe. De gemeente telt ruim 32.000 inwoners. In de weekenden en in vakantieperiodes ligt dit aantal ‘inwoners’ veel hoger. Rond Epe bevinden zich veel campings, hotels, bungalowparken en andere herbergiers. Een sfeervolle plaats met aantrekkingskracht voor dagjesmensen en vooral ook waardevolle verblijfsrecreatie.

  Het centraal in Epe gelegen Winkelcentrum De Marktwand is opnieuw opgebouwd. De oppervlakte van de nieuwe Marktwand bedraagt ± 4.100 m². Dat is met inbegrip van de supermarkt die een trekkersrol vervult voor dagelijkse boodschappers. Boven de winkels zijn 25 appartementen aanwezig. In het concept wordt wonen, winkelen en recreëren optimaal gecombineerd waardoor een levendige sfeer gegarandeerd is. Ook de buitenruimte is opnieuw ingericht waarbij, net als bij de te bouwen woningen, is ingezet op hoge kwaliteit.

  Bereikbaarheid en parkeren
  De Marktwand is zeer goed bereikbaar voor alle soorten verkeer. De ideale ligging aansluitend aan de hoofdwinkelstraat van Epe zal het bovendien zeer aantrekkelijk maken voor bezoekers om De Marktwand te kiezen als startpunt voor hun winkelbezoek. Onderdeel van het winkielcentrum is bovendien een ondergrondse parkeergarage met plek voor 180 auto’s. In Epe is parkeren overigens gratis. Ook over de bevoorrading van de winkels is goed nagedacht zodat bevoorradingsverkeer veilig en efficiënt kan plaatsvinden.

  Kenmerken:

  In huidige staat opgeleverd, doch als casco verhuurd. De ruimte is onder andere uitgevoerd met de onderstaande voorzieningen:
  – afgewerkte vloer en wanden;
  – pantry;
  – toilet;
  – meterkast;
  – verlichting;
  – warmtegordijn.

  Huurder dient lid te zijn van de winkeliersvereniging. Er zullen promotiekosten in rekening worden gebracht. Het aanbrengen van gevelreclame is toegestaan binnen de gebruikelijke en redelijke normen en in overleg met en met goedkeuring van de gemeente Epe en verhuurder. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen voor de gevelreclame.

  Over de huurprijs wordt omzetbelasting in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is er vanuit gegaan dat huurder voor meer dan 90 % BTW belaste prestaties in het gehuurde zal verrichten.
  Betalingsvoorwaarde: per kalendermaand, bij vooruitbetaling, door middel van automatische incasso door verhuurder.

  Buitenkamp Makelaardij

  Heb je vragen of wil je even binnenkijken?

  Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt bijvoorbeeld een bezichtiging plannen of meer informatie ontvangen.

  Bel met 0578-612552

  kenmerken

  Overdracht

  • Status Beschikbaar
  • Huurprijs € 100 p/m Excl btw
  • Servicekosten € 10,- per vierkante meter per jaar
  • BTW van toepassing Ja

  Bouwvorm & onderhoud

  • Hoofdfunctie Winkelruimte
  • Soort bouw Bestaande bouw
  • Bouwjaar 2016
  • Frontbreedte 850 cm

  Oppervlakte & inhoud

  • Oppervlakte totaal ca. 119 m2
  Buitenkamp Makelaardij

  Heb je vragen of wil je even binnenkijken?

  Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt bijvoorbeeld een bezichtiging plannen of meer informatie ontvangen.

  Bel met 0578-612552

  In de buurt