Buitenkamp makelaardij
Stationsstraat 9
8161 CP Epe

 

0578 612 552

0578 621 865

info@makelaardijbuitenkamp.nl

  • Zoek in ons aanbod
Marktplein 16 Epe
€ 22.900 per jaar
TE HUUR: WINKELRUIMTE HARTJE CENTRUM EPE

Marktplein 16

In het karakteristieke Epe, op de mooie en toeristische Veluwe, is deze in winkelcentrum De Marktwand gelegen winkelruimte beschikbaar voor de verhuur met een oppervlakte van ca. 119m2 BVO op de begane grond. Dit nieuwe winkelhart van Epe is fris, compact, gezellig en kwalitatief hoogwaardig.

De Marktwand vormt een bronpunt van het winkelcentrum. In De Marktwand zijn onder andere gevestigd een Kik Textiel, Dekamarkt, Kuyt Mode, Bloemsierkunst Maarten, Bakkerij Van der Jolink, Kwalitaria, Steyl wonen en een kantoor van Univé.

Locatie:

Epe, gekend en geliefd op De Veluwe.

De gemeente Epe bestaat uit de vier dorpen Epe, Vaassen, Emst en Oene en een flink aantal kleine buurtschappen, omringd door de bossen en heide van natuurgebied de Veluwe. De gemeente telt ruim 32.000 inwoners. In de weekenden en in vakantieperiodes ligt dit aantal ‘inwoners’ veel hoger. Rond Epe bevinden zich veel campings, hotels, bungalowparken en andere herbergiers. Een sfeervolle plaats met aantrekkingskracht voor dagjesmensen en vooral ook waardevolle verblijfsrecreatie.

Het centraal in Epe gelegen Winkelcentrum De Marktwand, geopend in 1974, is opnieuw opgebouwd. De oppervlakte van de nieuwe Marktwand bedraagt ca. 4.100 m². Dat is met inbegrip van de supermarkt die een trekkersrol vervult voor dagelijkse boodschappers. Boven de winkels zijn 25 appartementen aanwezig. In het concept wordt wonen, winkelen en recreëren optimaal gecombineerd waardoor een levendige sfeer gegarandeerd is. Ook de buitenruimte is opnieuw ingericht waarbij, net als bij de te bouwen woningen, is ingezet op hoge kwaliteit. Tegenover de nieuwe Marktwand verrijst de Markthal met een commerciële glazen façade. Dit gebouw waar vroeger de Eierhal stond, is een knipoog naar het verleden.

Bereikbaarheid en parkeren
De Marktwand is zeer goed bereikbaar voor alle soorten verkeer. De ideale ligging aansluitend aan de hoofdwinkelstraat van Epe zal het bovendien zeer aantrekkelijk maken voor bezoekers om De Marktwand te kiezen als startpunt voor hun winkelbezoek. Onderdeel van het winkielcentrum is bovendien een ondergrondse parkeergarage met plek voor 180 auto’s. In Epe is parkeren overigens gratis. Ook over de bevoorrading van de winkels is goed nagedacht zodat bevoorradingsverkeer veilig en efficiënt kan plaatsvinden.

Overdracht

€ 22.900 per jaar

17-02-2015

beschikbaar

winkelruimte

Bouw

2016,

Buitenruimte

winkelgebied stadscentrum