Buitenkamp makelaardij
Stationsstraat 9
8161 CP Epe

 

0578 612 552

info@makelaardijbuitenkamp.nl

  • Zoek in ons aanbod
Hoofdstraat 100 Epe
€ 90.000 per jaar
TE HUUR: WINKELRUIMTE HARTJE CENTRUM EPE

HOOFDSTRAAT 100 TE EPE

In het karakteristieke winkelcentrum van Epe, op een prachtige zichtlocatie, kunnen wij u deze zeer royale winkelruimte te huur aanbieden.

De winkel heeft een oppervlakte groot ± 865 m² verdeeld over ± 602 m² op de begane grond en ± 263 m² in het souterrain.

De winkel Hoofdstraat 100 ligt middenin het winkelgebied van Epe. Omliggende winkels zijn o.a. Zeeman, Scapino, Shoeby, Hunkemöller, MS-mode, Hema, Hans Anders, Jasmijn haarmode en Fleur Inn. Tevens bevinden zich in de directe omgeving enkele horecabedrijven waaronder De Slimmerick, De Posthoorn en De Baron.

Deze prachtige winkelruimte kunnen wij u te huur aanbieden met een huurprijs van € 90.000,-- per jaar exclusief BTW.

Oplevering is mogelijk per direct. De winkel wordt in de huidige staat opgeleverd, doch als casco verhuurd. De ruimte is onder andere uitgevoerd met de onderstaande voorzieningen:
- afgewerkte vloer en wanden;
- toiletten;
- meterkast;
- airco;
- goederenlift;
- pantry.

Bereikbaarheid en parkeren
In de directe omgeving van de winkel zijn voldoende gratis parkeerfaciliteiten aanwezig. De winkel ligt aan de doorgaande weg en deels aan de Emmastraat waardoor vele mensen dagelijks de winkel passeren.

De gemeente Epe bestaat uit de vier dorpen Epe, Vaassen, Emst en Oene en een flink aantal kleine buurtschappen, omringd door de bossen en heide van natuurgebied de Veluwe. De gemeente telt ruim 33.000 inwoners. In de weekenden en in vakantieperiodes ligt dit aantal ‘inwoners’ veel hoger. Rond Epe bevinden zich veel campings, hotels, bungalowparken en andere herbergiers. Een sfeervolle plaats met aantrekkingskracht voor dagjesmensen en vooral ook waardevolle verblijfsrecreatie.

Overdracht

€ 90.000 per jaar

17-03-2020

verhuurd

winkelruimte

Bouw

1992,

Buitenruimte

winkelgebied stadscentrum